IN

NO

VA

CIÓ

"Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix"

Utilitzem aquest dispositiu 1x1 de 5è primària a Batxillerat

Alumnat de 1r i 2n d'ESO guies TIC al centre CLICA'M

Workshops a tots els batxillerats durant espais tarda CLICA'M

Acceptats al Programa del Departament d'Ensenyament

Barregem alumnat de 1r, 2n i 3r; alumnat de 4t, 5è i 6è CLICA'M; i alumnat de 1r, 2n, 3r i 4t ESO CLICA'M

Participacions, clica a: 2018  2019 

Activitats extraescolars durant cada migdia i tarda.

Membres Patronat de la Fundació Tr@ms

 
"innovar és el què distingeix un líder dels seus seguidors"

Innovar és un procés de transformació que cerca la millora en els processos i resultats tot avançant-se a les necessitats de futur. No es tracta d'un canvi unidireccional sinó que comporta diferents nivells que en el educació serien: el curricular, el metodològic, el de recursos, el d'organització i el relacional.

Un dels nivells d'Innovació que potencia el centre és el relacional amb el qual es fomenta la dinamització dels equips humans, les comunitats professionals, el treball en xarxa i la creació d'un entorn educatiu favorable a la transformació i a la millora dels processos i resultats educatius. Aquest nivell d'Innovació comporta, també, el contacte directe amb altres nivells com el metodològic, el de recursos i el curricular.

Per això, compartim experiències i coneixements entre docents i alumnes per tal de millorar els processos d'aprenentatge i de resultats, a més, potenciem la recerca dels alumnes com una competència clau per al seu desenvolupament. En són un clar exemple: els projectes intercentres; els departaments col·laboratius; la Mostra de Robòtica, Mostra treballs de Recerca de batxillerat; les formacions, la internacionalització, …

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now